VELOCIREPTE18-05: POESIA. Roba un poema.

plouen_poemes2La poesia és un gènere molt important per als més petits de la casa: juga amb la musicalitat i l’humor, estimula la imaginació i la sensibilitat. A més a més, és present en la formació dels nens i nenes des de que neixen: ningú pot dubtar que les cançons de bressol son pura poesia.

La poesia els ajuda a exercitar la memòria; les rimes faciliten la memorització del text; i recitar poemes en veu alta millora l’expressió corporal i la dicció, al temps que augmenta el vocabulari. La poesia també els pot ajudar a comprendre situacions emocionals complexes.

Amb aquest cinquè repte del Velocirepte, Roba un poema, volem que els concursants més petits llegeixin un llibre de poesia que, malgrat no ser un gènere molt popular, segur que els agrada.

La poesia és l’art d’expressar en paraules les emocions, no deixeu de gaudir amb els més petits aquesta meravellosa experiència.

Podeu trobar una selecció de llibres de poesia per infants al bloc de les Biblioteques de Barcelona: http://bibarnabloc.cat/2018/05/03/roba-un-poema-sdlij/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s